Završena prva Akademija poslovnih vještina

Dodjelom diploma polaznicama i polaznicima te zahvalnica tvrtkama-partnerima i njihovim predstavnicima/ama u ulozi predavača/ica službeno je završila prva godina provedbe programa Akademija poslovnih vještina, jednogodišnjeg programa edukacija iz specifičnih područja za menadžere organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća koji je pokrenula ACT Grupa.

Iza nas je 10 predavanja, s 25 polaznika/ica družili smo se od studenog prošle godine. Hvala svima na aktivnom doprinosu radu, bilo je zadovoljstvo upoznati vas i surađivati s vama. Čestitamo još jednom na uspješno završenom programu!

“Posljednjih 10 godina sudjelovala sam na brojnim edukacijama, akademijama… Akademiju poslovnih vještina bih posebno izdvojila jer je obrađivala puno različitih, a opet povezanih tema koje zajedno čine logučnu cjelinu. S akademije odlazim s više znanja, ali i samopouzdanja. Uvjerena sam da će se rezultati vidjeti vrlo brzo. Upoznala sam puno divnih ljudi s kojima ću sigurno i u budućnosti surađivati, a to ima posebnu vrijednost.”

Snježana Čop, Udruga za djecu s teškoćama u razvoju “Zvončići”

Program se provodio kroz inovativan model volontiranja stručnjaka iz korporativnog sektora – prvoj godini uz nas su bili A1 HrvatskaErste bankaINA, Philip Morris ZagrebPwC Hrvatska, čiji/e su zaposlenici/e nesebično podijelili svoje znanje i iskustvo s polaznicima. Hvala vam, vjerujemo da ćemo uz vašu pomoć u idućoj godini biti u prilici ponuditi još raznovrsniji sadržaj. 

A da na svečanosti zatvaranja programa ne bismo ostali žedni pobrinuli su se sponzori sa svojim tekućim proizvodima – BRLOG zadružna pivovaraBuzdovanLepi Dečki Brewery i OPG Hažić

Sretno svima u budućim projektima i poslovnim poduhvatima, nadamo se da vam je Akademija osim stečenog znanja otvorila i neke nove prilike i kontakte koje ćete biti u prilici iskoristiti. 

Odabrani polaznici/e prve generacije Akademije poslovnih vještina

Prijave za prvu generaciju polaznika/ica Akademije poslovnih vještina bile su otvorene od 29. listopada do 12. studenoga 2018. godine u 12 sati. Za ovaj novi jednogodišnji program edukacija iz specifičnih područja važnih za osobni i organizacijski razvoj ukupno se prijavilo 59 menadžera/ica organizacija civilnoga društva i društvenih poduzeća iz cijele Hrvatske. Nastavi čitati “Odabrani polaznici/e prve generacije Akademije poslovnih vještina”

Otvorene prijave za sudjelovanje u prvoj Akademiji poslovnih vještina

Otvorene prijave za sudjelovanje u prvoj Akademiji poslovnih vještina

Danas su otvorene prijave za novi jednogodišnji program edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća koji će se odvijati kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora. Nastavi čitati “Otvorene prijave za sudjelovanje u prvoj Akademiji poslovnih vještina”